Kim De Clercq

Zelfstandig logopediste in bijberoep

Graag wou ik zelfstandig worden omdat ik het belangrijk vind om op mijn eigen benen te staan, zelf mijn agenda te bepalen en meer uitdaging te hebben. Het was een logische keuze om me bij Incozina aan te sluiten. Ze hebben me bij aansluiting snel en correct geholpen en staan steeds paraat met duidelijke info en antwoorden. Ik ben gestart als zelfstandige in hoofdberoep. Enkele jaren geleden stapte ik over naar bijberoep in combinatie met een andere deeltijdse job in loondienst. Bij deze overstap heeft Incozina mij uitstekend begeleid.

Luc Vandervelde

Zelfstandig kunstenaar

Bij Incozina is er veel aandacht voor de persoonlijke aanpak. De medewerkers van Incozina nemen snel hun telefoon op. Je hebt er ook een vaste contactpersoon.

Daarnaast is Incozina een sociaal verzekeringsfonds met een hart voor kunst en kunstenaars. In hun kantoor is er heel wat kunst te zien en de mensen die er werken begrijpen de leefwereld van de kunstenaars.

Zij weten dat elke situatie anders is. Daarom kies ik ervoor om bij Incozina aan te sluiten.

Frederik Van Tittelboom

Advocaat in hoofdberoep

Als beoefenaar van een vrij beroep staat vrijheid troef. Het statuut geeft je de kans om je eigen baas te zijn en de werklast naar eigen oordeel te verdelen. Bovendien vormt financiële autonomie een niet te miskennen pluspunt. Ook pluk je de vruchten van je eigen inzet wat zorgt voor een groter gevoel van meerwaarde.

Incozina was mijn ideale partner bij de opstart van mijn activiteiten als zelfstandige. De administratieve last, welke toch steeds met een opstart gepaard gaat, werd tot een minimum herleid. Ook kenmerkt Incozina zich als een uiterst toegankelijk aanspreekpunt voor al mijn vragen en opmerkingen.